Chef-kok
& BBQ expert

Bas werd vaak gevraagd om mensen te voorzien van eten op feestjes en in 2019 koos hij ervoor om naast zijn fulltime baan een bedrijfje op te starten.

Waar het begon met het maken van hapjes, catering voor kleine groepen en het meedoen aan barbecue-wedstrijden is hij zover uitgebreid dat hij voor grotere groepen kan cateren.

"Bas heeft jaren ervaring in het verzorgen van partijen. Wij maken onderscheidt door het gebruik van een prachtige, zelfgemaakte smoker."

Wie is Bas?

Chef-kok Bas Jonker is geboren en getogen in het Overijsselse Sibculo. Na zijn eerste baantje op 13-jarige leeftijd in de keuken wist hij het zeker. Dit is het! Na de middelbare school was er dan ook maar 1 opleiding passend voor Bas. Hij begon met zijn opleiding aan het Alfa College in Hardenberg.

Uiteindelijk bleef hij doorleren en slaagde hij in 2021 voor de Cas Spijkers Academie voor Culinair Toptalent. Hij was onder andere werkzaam bij de Swarte Ruijter in Holten (1 michelinster) en is momenteel sous-chef bij Carelshaven in Delden.